0 Läs mer >>
Mitt liv har alltid varit en berg- och dalbana. Jag har aldrig haft varken ekonomisk trygghet eller trygghet på något annat sätt. Det har väl i och för sig blivit en vana jag lärt mig leva med men jag har alltid haft en längtan efter lite stabilitet i mitt liv.
Så idag skrev jag på ett kontrakt. Mitt namn på ett papper som ger mig trygghet i ett år frammåt. Jag kommer från och med 28 juli att jobba som barnskötare på förskolan. Det är heltid och sträcker sig ett år frammåt. Lättnaden jag känner just nu är obeskrivlig. Äntligen kan jag lägga undan pengar, jag kan planera semester och jag kan köpa allt det jag behöver som jag aldrig har råd med. Fast det bästa av allt är nog att jag har världens bästa jobb som gör att jag får vara ute i naturen och leka med barn hela dagarna. Det är värt varenda bajsblöja!

Planerar att fira detta på något sätt men vet inte riktigt hur ännu. Ska i varje fall gå på konsert på söndag, P!nk. Har velat se henne sedan hennes debutalbum och nu när jag bor så nära Globen verkar det ju dumt att missa det. Ska även försöka mig på att se Sabaton på torsdag på Gröna lund. Tyvärr jobbar jag sent så risken är stor att när jag väl kommer till Grönan så är det fullt, men jag ska göra ett försök ivf. Sen blir det nog lite party också framöver.

Så om det var någon där hemma som hoppades på att jag skulle flytta hem igen får jag tyvärr göra er besvikna! Men det får ni leva med!! =)

Äntligen finns utrymm...

0 Läs mer >>
I lördags kom mina älskade föräldrar på besök. Vi började dagen med att åka över till Lidingö för att fika i centrum. Vi placerade oss på en uteservering och mumsade i oss varsin smörgås. Dyrt som f*n var det men det smakade därefter också. Sedan satte vi oss i bilen och åkte mot jobbet. Det var riktigt kul att få visa både skolan och förskolan. De var lite imponerade över hur fint det var och förstod mycket väl varför jag trivs så bra. Vi fortsatte åka omkring lite på Lidingö bara för att de skulle få se hur fint det faktiskt är.
När vi alla var nöjda med rundturen åkte vi till Djurgårn. Det var inte det lättaste att hitta en parkering och när vi väl hittat en fick vi punga ut med 300 spänn för att få stå där resten av dagen. Helt sjukt!!
Vi hade inga direkta planer mer än Gröna lund på kvällen, så vi började vandra lite. Då fick mor min se Vasamuseet och berättade att hon alltid velat besöka det, historienörd som hon är. Så vi bestämde oss för att det fick bli eftermiddagens sysselsättning. Det var otroligt intressant där inne och jag är riktigt glad att jag äntligen fick besöka det. Jag har frågat varenda stockholmare som jag lärt känna om de vill följa med mig dit men alla har redan varit där. Nu kan jag också säga att jag varit där så jag slipper tjata mer =)
 
Efter museibesöket var vi alla tre hungriga och klockan närmade sig fem. Så vi beslutade oss för att gå bort till Gröna lund för att hitta någonstans att äta där inne. Vi valde en restaurang som heter Kryddhyllan. Menyn såg lovande ut och när maten kom såg det också riktigt god ut. Dock blev vi besvikna då det var alldeles för salt och pappa fick massvis med oliver, som han avskyr, som hade smaksatt hela rätten. Jag kan tycka att oliver är en sån sak som borde stå med i menyn. Antingen älskar man det eller så hatar man det och i den mängden blir det väldigt jobbigt om man tillhör den senare kategorin. Vi fick i varje fall i oss maten och ville gärna inte klaga då personalen var otroligt trevliga. Glass med jordgubbar passade vi också på att festa på till efterrätt. Sedan var det en otålig väntan i en timme. Vi vankade runt i parken och tittade på människor. Vi sneglade också lite på karusellerna men jag är sån som gärna inte åker sånt som går fort eller sånt som är högt upp och båda mina föräldrar var rejält förkylda så vi skippade att åka något.
Så äntligen var det dags för dagens huvudhändelse. Bandet Fun skulle uppträda och både jag och mina föräldrar gillar dem, vilket händer väldigt sällan. De var riktigt bra live. Bättre än jag hade kunnat ana faktiskt. Kanske var det för att det var bandets sista spelning på den här turnén och de säkert gav lite extra.

Kan inte rå för det men tycker sångaren är aningens het =)

Efter konserten skjutsade mina föräldrar hem mig och sedan begav de sig hem till Kumla.
Igår tog jag mig en redig slappar dag och kollade på The Walking dead hela dagen trots det fina vädret. Men jag känner att jag kan göra det eftersom jag är utomhus hela dagarna på jobbet och njuter så mycket ändå.
På onsdag blir det nog så att jag åker hem en sväng eftersom jag är långledig. Jag är i skriande behov av att hämta lite tunnare kläder och skor som står nedpackat hos mina föräldrar. Sen är det en del annat som behöver fixas med på hemmafronten så det är bäst att passa på när tid ges.

Bästa dagen på länge....