0 Läs mer >>
Ibland kommer den över mig, hemlängtan...
Jag har hunnit vara hemma en del sen jag flyttade men just nu skulle jag behöva det. Jag skulle allra helst bara vilja vara hos mor och far ute på landet. Andas frisk luft och bara vara. Kanske få krama min mamma och gråta ut en skvätt. Ibland behöver man få känna sig som ett barn...
 
Jag har ett fantastiskt liv här. Jobbet är världens roligaste och jag har lyckats få en del vänner. Men allt gick så fort att jag aldrig hann med att känna efter. Nu sitter jag här i soffan i Stockholm och ser inte att jag någonsin flyttar hem igen. Det har nog just gått upp för mig att jag kommer aldrig hem igen. Hem är här...

Jag tycker för mycket om mitt liv här för att vilja återvända men jag kan ändå sakna det. Jag saknar mina vänner och min familj. Saknar att slippa känna mig vilsen hela tiden. Slippa använda gps så fort jag ska någonstans.
Samtidigt känner jag mig mer hemma här. Det finns så mycket roligt att hitta på här. Så många platser att besöka och människor att möta.

Liten och vilsen för en stund...

Hemlängtan...

0 Läs mer >>
Ibland tror jag så gott om människor att när de väl gör fel lägger jag skulden på mig själv för att jag inte kan tro att de skulle kunna göra något sådant. Det gör att jag går runt och skuldbelägger mig själv hela tiden för saker som andra gör mot mig. Inte speciellt nyttigt. Jag måste sluta med det. 


Idag är det söndag. Jag var ute med jobbet i fredags. Vi åt middag och bowlade på Marios gastro diner. Fantastiskt ställe. Kvällen slutade dock med ett brustet hjärta för min del. Karlssons klister någon??
Jag börjar bli van vid att ha brustet hjärta. Det är inte långa stunder i mitt liv jag varit lycklig tillsammans med någon. 
Jag är nog hellre ensam än har det så här...

Det är tur att jag har världens bästa jobb att längta till...
 

Skenet bedrar...

0 Läs mer >>
Nu har jag bott i stora staden i 2 månader. Inte mycket till bloggande har det blivit. Kanske för att jag ägnat veckorna åt att jobba och försöka aklimatisera mig och helgerna t att ha sjukt kul. Ska dock försöka ta det lite lugnare framöver och försöka njuta lite av livet här. Jag har varit så grymt trött hela tiden så det har inte blivit mycket av det. 
Julen passerade galant. Helt klart den bästa julen hittills i mitt liv. Allt var bara så mysigt. Tror det kan bero på att jag mår så mycket bättre nu.
Nyår blev också en riktig hit. Om jag jämför med förra året då jag satt hemma ensam på nyår så var detta helt otroligt. 5-rätters middag med fantastiska människor och en utsikt över Stockholm som gjorde mig mållös när fyrverkerierna satte igång.

Jag kanske berättar mer en annan gång, när andan faller på.


Tiden har rusat ifrån...