0 Läs mer >>
Igår stod jag inte ut längre så jag ringde motvilligt vårdcentralen och fick en snabb tid för min rygg. Älskar vården här!!! Det är tredje gången jag ringer vårdcentralen sen jag flyttade till Lidingö och varje gång har jag fått en tid samma dag. När jag bodde i Örebro och ringde vårdcentralen fick jag oftast till svar att de var fullbokade två veckor framåt och inte kunde hjälpa mig. Då var enda alternativet att gå till vårdcentralens akutmottagning när de öppnar och sedan sitta där i flera timmar och hoppas på hjälp.
Jag trivs verkligen här!!
Ivf så konstaterade läkaren att jag har ryggskott och inflammation i en muskel som trycker på ischiasnerven. Värktabletter och försiktiga promenader i ett par veckor var ordinationen. Blir det inte bättre inom en vecka skulle jag höra av mig. Så den här semestern känns som helt bortkastad. Har inte riktigt kunnat njuta av nånting. Ville ut och springa och skjuta pilbåge, fiska med älskling och bada, gå långpromenader och massa annat trevligt. 
Börjar redan längta efter nästa års semester. Första ska jag bara jobba ett helt år innan det blir semester igen. Det är tur att jag älskar mitt jobb!!
Ge mig lite hopp, ge mig lite tro, please!!

Ryggskott

0 Läs mer >>
Ischias pischias... Blä... Sängliggande och har ooont. Gårdagens långpromenad och fiske tog kol på min rygg. Men mysigt hade vi!!


Älskling fick upp en brax på 1,5 kilo och jag fick upp massa små abborrar och löjor. Fiske är verkligen fantastiskt!

Aj!!

0 Läs mer >>
Helgen är över. Bror med familj har åkt tillbaka till Nora och min födelsedagshelg är slut. Ryggen har helt klart tagit stryk av allt stök i helgen men det har det varit värt. Borde nog gå till en kiropraktor men plånboken säger nej just nu. Tips på botemedel mot ischias mottages tacksamt!!
Andra semesterveckan inleds liksom den första av moln och trist väder. Men det gör mig inte så mycket. Jag behöver vila och ta det lugnt och det gör jag nog lättast i detta trista väder. Även om jag gärna skulle vara ute och fiska eller skjuta båge i strålande sol. Tyvärr innebär båda en ansträngning för ryggen så det får vänta.
En långsam promenad kan jag nog möjligtvis orka med.
Är så lycklig och överväldigad efter helgen och efter As fantastiska ansträngningar för att ge mig en oförglömlig födelsedag. Så mycket kärlek ❤️ 


Soffläge

0 Läs mer >>
Idag är det min födelsedag!!
En dag som oftast kantas av bitterhet och sorg över att fylla mitt i semestern och aldrig få ha ett riktigt kalas. Inte ens som barn kunde jag ha barnkalas för ingen var hemma, inte jag heller för den delen. I år har jag dock haft det mest fantastiska firandet någonsin. Tack vare mitt hjärta, min älskling som bjöd hit brorsan med familj och lite vänner. Fantastisk mat, fika, umgänge och presenterna är på nivån att jag nästan skäms av tacksamhet. 





Är det såhär kärlek k...