0 Läs mer >>
Kartongerna är fyllda till bredden. Endast garderoben återstår att tömma. Imorgon gäller det! Då blir jag ö-bo, äntligen! Mina föräldrar kommer hit vid 10.30. Sedan packar vi ihop allt i släpkärran och beger oss mot Lidingö och mitt nya, alldeles egna hem. 
Jag var och hämtade nycklarna idag. Det kändes så himla bra! Lägenheten kändes mycket större än vad jag mindes. Den är liksom ganska ljus och luftig. Bilder får det bli när jag kommit iordning.

Jag har kommit igång med Buzzador också! Hittills har jag kommit med i två kampanjer:
Dansukkers nya produkt Gelésocker Multi som ska vara ett fräschare sätt att få fram gelékonsistens utan att behöva använda gelatin. Kampanjen går ut på att laga pannakotta och bjuda vänner på. Gissa om mina jobbarkompisar kommer att bli glada? Kanske mina vänner i kyrkan får vara med på ett hörn också! =) Några bakverksbilder hoppas jag kommer senare.
#dansukkerbuzz #muscovadosirap  #buzzador
Den andra kampanjen är ett mobilspel som heter Ruzzle Adventure som är ett ordspel där man ska hitta ord så snabbt som möjligt för att komma vidare. Riktigt kul och utmanande! Det känns att jag pressar hjärnan och stressnerven lite =)
#ruzzleadventure 
 
På fredag ska jag jobba klämdag. Gillar verkligen dessa dagar när det är få barn och oftast många personal. Man får en speciell kontakt med de barnen och dessutom hinner man göra sånt man annars inte hinner med. Sedan måste jag försöka skaffa internet då det inte ingår i min nya lägenhet. Jag funderar på mobilt bredband då det enda som finns i huset är nåt slags telia-uttag och jag har aldrig varit ett fan av Telia. Men vi får se.
 
Nu ska jag sova sista natten i den här lägenheten!
Natti natti!!

Tomorrow, I love you!...

0 Läs mer >>
Det har blivit en riktig tradition att jag fixar naglarna på lördagsmorgnar. Idag försökte jag få till lite påskkänsla men det blev lite kladdigt här och där. Tror barnen på jobbet kommer gilla det dock!
 

Påskfina naglar

0 Läs mer >>
 
 
Min älskade dator började krångla för några veckor sedan. Grafikkortet bestämde sig för att livet var slut. För en vecka sedan bestämde sig även ena högtalaren för att ta ett sista andetag vilket gjorde ljudet väldigt skevt.
Det var väldigt svårt att blogga då sidan inte såg ut som den skulle och flera funktioner försvann med ett trasigt grafikkort. Så därför blev det en bloggpaus.
Men nu sitter jag här med en sprillans ny dator och ett sug efter att blogga.
 
För er som inte redan visste det har jag även en nyhet att berätta!!
1 maj flyttar jag ifrån kollektivet The Hidden Bat appartment till Lidingö och en alldeles egen lägenhet som jag hyrt i 1:a hand. Det ska bli riktigt kul!

Nu är det packa och rensa som gäller!

Jag passade på att idag bli medlem i Buzzador också. Jag har hört talas om det en del men aldrig satt mig in i det. Läst nyss om det och kände att det kan vara kul att testa. Jag gillar att recensera produkter men har tröttnat lite på Glossybox och skönhet så nu kanske det kan bli lite annat att testa.
Vill du också testa #buzzador kolla in deras hemsida: http://www.buzzador.com/ och ange AnniW som rekryterare/tipsare!
 
Typiskt nog verkar inte detta med att lägga in bilder fungera som det ska på nya datorn heller. Vad kan vara fel? Blir snart gråhårig!!
 
Lyckades få in en bild via Instagram ivf.
Testar Botanics Ionic Clay mask från novembers Glossybox. Helt ok, huden känns ren och uppstramad, men inget slår egenhändigt plockad lera från Döda havet!!

Trasig dator= bloggpa...