1 Läs mer >>
Nyligen hemkommen från min första jobbdag. Vi har varit ute i skogen hela dagen och det har verkligen varit fantastiskt. Solen sken och kylan bet mig i kinderna. Jag kände mig som hemma. Det kändes nästan som att vara tillbaka på kollo och jag vet nu att det är här jag hör hemma. Hur gärna jag än  skulle vilja jobba med ungdomar så är det med barn jag passar bäst och trivs bäst. Om några år, när jag har mer erfarenhet kanske jag ändrar mig men just nu vill jag inte vara någon annanstans än just där jag är.
Igår ägnade jag dagen åt att packa upp, åka tunnelbana, gå vilse, promenera min kombos hundar, handla mat och sedan laga mat.
Men det där med att laga mat var en visa för sig. Här i Stockholm är det tydligen väldigt vanligt med gasspisar. Jag kan villigt erkänna att jag aldrig ens sett en gasspis i verkliga livet. Den gjorde mig livrädd. Inte kom jag ihåg att fråga min kombo hur den fungerar inna hon drog till plugget så det där med mat igår blev en lite halvtrist historia. Efter ett antal försök med spisen gav jag upp och levde på mackor tills hon kom hem.



Sedan fick jag en genomgång om hur man gör och jag lyckades till och med laga lite mat.


Det bidde pasta med tonfisksås. En stor favorit!!



Nu är jag ledig fram tills på måndag då det blir heldag på jobbet som avslutas med middag och Boule med jobbarkompisarna. Troligtvis åker jag hem till Öret redan imorgon om min mor kan komma hit med de möblerna som vi inte fick med i måndags. Annars blir det på fredag. Ser verkligen fram emot helgen som kommer. Min barndomsvän som jag känt sedan jag var fyra år fyller 30. Rockabilly-fest har hon beställt. På söndag blir det 5-årskalas för brorsdottern som jag inte träffat sedan i juli. Förhoppningsvis får jag träffa lite familj då också. Det har blivit dåligt med familjeumgänge den senaste tiden och bättre lär det inte bli. Men jag känner att det är här jag vill vara. Det är i Stockholm jag ska bo nu, hur länge jag stannar kan bara tiden utvisa.

Nu tror jag att jag ska vila lite. Men bara lite =)
 

Första jobbdagen!

0 Läs mer >>
En lång dag är nu till ända och jag ligger i sängen för att sova min första natt som 08:a.
Det har varit en fantastiskt trevlig dag och jag är så oerhört glad att vissa människor i mitt liv faktiskt vill ställa upp och hjälpa mig. De är inte många men de gör underverk!!

God natt på er!!

Flyttad och klar!!

0 Läs mer >>
Idag har min kära mor varit här och hjälpt mig packa och framför allt strukturera upp allt.
 
Från gårdagens kaos och akrobatiska klättrande till att alla kartonger står snyggt uppradade i ett hörn och det faktiskt finns massvis med golvyta. Känns skönt!

 
I en av kartongerna som min mor hade med sig var det dock en mindre trevlig överraskning!
Spindelväv!!! Yuck!! Rörde inte den kartongen...

 
Mitt i allt kaos hittade jag ett par gamla byxor som min mor propsade på att fotografera medan jag höll. 
Kan ni fatta att jag kunde ha dem för 3 år sedan?? =O

 
Jisses vad jag inte vill tillbaka till att vara så stor...
Nu är nästan allting nedpackat. Så imorgon är det dags att börja städa.
Men först blir det Halloween-fest =)
Trevlig helg på er!!

Packhjälp, nostalgitr...

0 Läs mer >>
Dricker lite vin, vitt. Har nyss ätit en mindre god middag. Trodde att jag hade ris hemma men aj så fel jag hade. Planen var att göra en laxfilé med god sås och ha ris till. Istället fick det bli fullkorns-couscous. Det smakade gamla tofflor. Inget jag rekomenderar! Det gick ner i varje fall. 
Nu är jag grymt trött, men tänker inte lägga ner packandet än. Jag har lite kvar att göra. Framför allt håller jag på och försöker strukturera upp allt. En hög med saker som ska med till Stockholm och resten som ska magasineras. Det enda problemet är att det är så trångt att högarna flyter ihop och det blir kaos av alltihop. Nåja, det är sånt man får leva med när man bor i en skokartong på 40kvm. Värre lär det bli, men jag bryr mig inte. Ser fram emot att bo lite osäkert, inneboende hos någon jag inte känner men som verkar otroligt trevlig. Tror vi kommer ha grymt kul faktiskt!
I hope I have the time of my life! And I hope you do too!!

Trött, tröttare, tröt...

0 Läs mer >>
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4147131/?claim=9ftzncxrdkp">Följ min blogg med Bloglovin</a>

bloglovin

0 Läs mer >>
Kartonger över allt. Snart finns ingen golvyta kvar och ändå är det en hel del kvar att packa. Hur har jag lyckats?
 
 
Eh ja jag sover just nu i soffan eftersom jag inte tar mig fram till sängen utan väldigt akrobatiska övningar =)
Men nu är det inte många dagar kvar. På måndag går flyttlasset till Stockholm.
Hoppas att det är några som vill läsa här och kanske kommentera och skriva hur livet är hemma i Öret. Kommer självklart sakna min "hemstad" och alla vänner, men jag måste pröva mina vingar någon annanstans nu. Hur länge vet jag inte, bara det att detta är rätt just nu.

Mitt i flyttkaoset!

0 Läs mer >>

Mitt första inlägg.

Välkommen till min ny...