1 Läs mer >>
Sedan jag flyttade till Stockholm har min hy bara totalfallerat. Den känns oren och finnarna förökar sig värre än råttorna i tunnelbanan. Jag som alltid haft ganska fin hy har helt plötsligt fått den där hemska tonårshyn som mina vänner hade i högstadiet. What to do?
Av en ren slumptrillade jag över tipset att testa Clarisonic. Tror det var i en skönhetsblogg...
Denna lilla manick kostar 1250.- och ska tydligen göra underverk.
Det sved rejält i plånboken och jag har skjutit upp köpet en längre tid för att försöka få in det i min budget. Så kände jag att jag faktiskt nu kunde köpa den i julklapp till mig själv.
Den säljs endast i utvalda Kicks-butiker och på hemmaplan där jag firade jul fanns den endast på Kicks drottninggatan i Örebro. När jag ändå hade vägarna förbi där i torsdags så slog jag till!
 
Nu har jag använt den några dagar och märker redan att min hy är mycket renare och porerna syns mindre. Dock är finnarna kvar och fortsätter föröka sig, men jag ger inte upp än. Om det inte hjälpt mot finnarna inom några veckor misstänker jag att jag behöver gå till en läkare. Det kan ju faktiskt vara hormonerna som spökar.
Oavsett så måste jag säga att denna lill manick är en fantastisk produkt som verkligen ger lyster till hyn. Så har man oren och livlös hy är detta ett bra tips!!

Clarisonic Mia 2- för...

0 Läs mer >>
Jag var i kyrkan idag och där pratades det massor om det nya året och om alla möjligheter det finns att göra det till ett fantastiskt år. Gick därifrån och kände mig riktigt peppad. Den senaste tiden har jag totalt tappat sugen till allt, ja till livet till och med. Inget har känts roligt eller värt något. Kanske mest för att jag ständigt haft ont i nacken och under julen började även min mage krångla igen så jag har varit nästintill orörlig den senaste tiden.
Idag vaknade jag dock med ny kraft. Återvände till Stockholm i fredags. Fick åka med en vän som också varit hemma på besök och det kändes sköntatt sitta i en bil ett par timmar och bara snacka skit, snacka om träning och sånt som jag annars aldrig har någon att prata med. Igår städade jag mitt rum, hallen och toaletten, sedan åkte jag och en av kollektivkompisarna och storhandlade på Heron city. Det kändes så skönt att vara bland folk igen. Hur mycket jag än älskar att vara ute på landet så avskyr jag känslan av att vara fast där. I Stockholm kan man ta sig överallt och bil känns nästan överflödigt. Så när jag vaknade imorse utan magont, med ett rent och stödat rum och med en fylld kyl kändes det riktigt bra. Jag orkade till och med köra ett träningspass. Slog på min Zumba-lista på Spotify och körde järnet. Avslutade med lite styrkeövningar för axlar och rygg. Det är såhär jag vill att mitt liv ska vara: Rent, hälsosamt, fyllt av människor och träning! Inget nyårslöfte, men väl en målsättning!

På torsdag åker jag till Idre med jobbet! Kan knappt fatta att det är sant. Det ska bli så sjukt kul och jag har verkligen längtat efter att få åka lite skidor och att få känna snön knarra under fötterna. Året börjar bra!!

En summering av jul och nyår kommer kanske imorgon, men just nu orkar jag inte. Magen gör för ont så det blir sängen nu.
 
Avslutar med ett stort Grattis till Finland som vann Hockeyn!
 
Idre 2011
 

Nytt år fyllt av möjl...