0 Läs mer >>
Nu har jag bott här i 7 månader och har hittills inte träffat en enda otrevlig, snorkig, uppblåst eller pengagalen människa. Tvärtom, alla är så fantastiskt trevliga på den här ön. Framför allt inom vården vilket jag aldrig upplevt tidigare.
Jag vaknade klockan 4 inatt med feber och ett akut behov att gå på toaletten. Jajemen, urinvägsinfektion såklart! =( Sjukanmäler mig på jobbet och försöker sedan hitta  min vårdcentrals hemsida för att ta reda på om jag kan få en akuttid. Med min vårdcentral i Örebro färskt i minnet tänkte jag att det aldrig skulle gå. Speciellt inte efter att ha hittat hemsidan och insett att deras akuttider släpps dagen innan och är slut för länge sedan. Väldigt uppgiven väntar jag tills klockan blir 8 och jag kan ringa dem. Med ynklig röst förklarar jag att jag mår jättedåligt och akuttiderna är slut. En glad och vänlig röst möter mig och säger att det inte är några problem, några sekunder senare har jag fått en tid klockan 10.45. Det hade aldrig hänt på min förra vårdcentral. Jag känner mig trygg här!!
Vården är fantastisk och jag har fått så mycket hjälp sedan jag flyttade hit, bland annat med min mage som läkarna i Örebro vägrade ta en närmare titt på. Nu har jag äntligen efter många års plågor börjat få ordning på den.
Lidingö är fantastiskt på många sätt. Ja visst, det finns segregering och klyftor även här, kanske är de till och med större. Och för er som tror att jag bor flott och har blivit fin i kanten, det kunde inte vara mer från sanningen! Ni får gärna komma och hälsa på!
 
Nähepp, nu ska jag gå och kissa lite mer rakblad!!
Hade gott!

Säga vad man vill om ...