Barnsliga jag!

Nyss hemkommen från ett barnkalas och känner mig ganska så trött. Det blev lite för sent igår och jag är definitivt förkyld idag! Men fy så kul jag har haft det.
 
Jag blev väldigt väl mottagen på kalaset och det kändes inte ett dugg konstigt vilket jag var rädd för eftersom jag var bjuden i egenskap av barn som ett av barnen men samtidigt är jag deras pedagog och vuxen. Jag tycker ändå att jag skötte mig bra och hann både leka med barnen och socialisera med övriga vuxna. Jag kände mig betydelsefull och viktig för en stund. Jag blev också oerhört rörd när de bakat en marängtårta som jag kunde äta. Jag var helt inställd på att inte äta något på kalaset eftersom jag inte sagt något om min glutenintolerans men födelsedagsbarnet hade stenkoll och hade talat om för mamma och pappa att det var absolut viktigt att Anni kunde äta tårtan. Så oerhört fina människor det finns! Och barn framför allt!
Precis som sig bör på ett kalas så fanns det självklart fiskedamm och även där var jag inräknad vilket var så gulligt.
 
Jag fck lite flashbacks från när jag jobbade på Childrens museum med barnkalas på lördagarna när jag gick i gymnasiet. Det var fantastiskt kul och födde en tanke om att jag kanske kunde skaffa mig nåt liknande extraknäck nu. Eller så gör jag som jag tänkt tidigare, börjar extraknäcka som barnvakt. Det vore kul med lite extra inkomst faktiskt!

Kommentera här: